34 APPLE WATCH MODELİNİ SİZLER İÇİN ÖRGÜTLEDİK

34 APPLE WATCH MODELİNİ SİZLER İÇİN ÖRGÜTLEDİK


34'ü Bir arada


Dün gece tüm dünyanın dikkat kesildiği Apple lansmanı, önümüzdeki aylarda cebimizdeki paraya gözünü dikecek yeni ürünlerin tanıtılması ile sonuçlandı. Giderek GDO'lu cep telefonu kıvamına gelen iPhone'un 6 ve 6 plus modelleri ile iyice dana gibi olduğu gözlerden kaçmadı. Neyse; şimdilik geçelim iPhone'u, konumuz Apple Watch. Önümüzdeki dönemde salgın hastalık hızında kollarımızdaki yerini alması kuvvetle muhtemel bu telefon, 2015 yılı içerisinde piyasada olacak. Özellikle sonradan hipster olmaların günümüzde hala Casio saat taktıkları göz önüne alınırsa Apple Watch'un bu alışkanlığı yıkmasını istemiyor da değiliz.

 

Watch Edition

 

En havalı ve en pahalı olanları. 18 karat altın kaplamasıyla Ali Ağaoğlu ve arkadaşlarının vazgeçilmezi olacaktır.

 

Peki bize kaça patlayacak bu yeni saat? Apple Watch'lar kullanılan malzemeye göre 349 dolardan başlayacak fiyatlarla satışa sunulacak. Hoş; Türkiye'de tahminen çok daha fahiş fiyatlarla karşımıza çıkması muhtemel. O yüzden ya Tahtakale'ye ya da Apple Store'a koşar adımlarla gitmeniz faydanıza olacaktır. Çin piyasasının çakmaları da pekala iş görebilir.

 

Leather Loop

 

Napoli'de üretilen deri kayışı sayesinde Apple Watch'ta konfor arayanlar istediğini bulacaklar.

 

Apple Watch, toplamda 34 farklı modelle karşımıza çıkacak. Kullanılan malzemeler plastik, deri, metal ve 18 karat altından oluşacak. Benim tarzım spor diyen için de zenginliğime bok sürdürmem diyen için de çeşitli alternatifler mevcut. Artık bütçenize göre siz karar verin.

 

Watch Sport

 

Fakir edition da diyebileceğimiz bu Apple Watch, Swatch tutkunlarını baştan çıkaracak

 

Tüm bu 34 çeşidi sizler için toparlayalım dedik. Hangi rengi var diyenler, malzeme kalitesinden ödün vermek istemeyenler, dört yanınızın Apple ürünleriyle çevrilmesi kapsamında şimdi ne kadar inkar etseniz de yakın zamanda kolunuza takacağınız bu saatin çeşitleri aşağıdaki gibidir. Şimdi Kurtuluş'taki Afrikalı saatçi abiler düşünsün.

 

Modern Buckle

 

Benim Apple Watch'um kemerimden hallice gözüksün diyenler, orta yaşlı spor giyim sevenler yine deriden yapılma bu saatle kendinen geçecek.

 

Link Bracelet

 

Casio seven düz hipster ve biraz daha para kıyıp Nixon alan sosyetik hipster'ın rağbet etmesi beklenen bu saat, karşımıza en çok çıkması beklenen model.