THE RINGO JETS, TRANS MUSICALES’TE SAHNE ALACAK

THE RINGO JETS, TRANS MUSICALES’TE SAHNE ALACAK


Türkiye’de Doğdu Fransali Oldu Helal Olsun Sana Ringo Jeeeets 


Ülkemizden çıktığı için gururlandığımız, sağda solda övmelere doyamadığımız grup The Ringo Jets, Avrupa fatihi olmaya gidiyor. Şimdiye kadar yıllık turnelerini İtalya, Almanya ve Avusturya gibi ülkelerde değerlendiren, Primavera’yı da Primavera’da yenen ekip, Fransa’nın en ünlü müzik festivallerinden biri olan Rencontres Trans Musicales’te sahne alacak.

 

 

Küçük grupların keşfedilerek dev gruplar olmasını sağlayan, tüm kıtalardan gelen müzik endüstrisinin profesyonellerini ağırlayan ender festivallerden biri olan Trans Musicales, daha önce Nirvana, Daft Punk, Justice, MGMT gibi isimlerin patlamalarına, Bjork, Ben Harper, Lenny Kravitz gibi isimlerin de büyük festivallerde sahne almalarına ön ayak olmuş bir festival. Şu günlerde yavaş yavaş line-up’ını açıklayan festival bugün de tanıdık bir ismi duyurdu; The Ringo Jets.

 

 

Geçtiğimiz yıl 62.000 kişiyi misafir eden festivalin Jean-Louis Brossard isimli yapımcısı, tam 36 yıldır Trans Musicales’te sahne alacak isimleri tek tek kendisi seçiyor. Yeni grup keşfetme gurusu Brossard, iki yıldır ısrarla festivalde görmek istediği The Ringo Jets’e sonunda kavuşuyor. Sahne alacak isimlerin çoğunun adını daha önce duyma ihtimalinizin yüzde 0,001 olan festivalde Play Tuşu’nun geçtiğimiz yılki lansman partisinde sahne alan genç yetenek Cosmo Sheldrake de var.

 

KOBİ, yani; "Küçük Olamam Büyümek İstiyorum" mottosuyla yola çıkan The Ringo Jets’in rock'n’roll'u her metrekaresinde hissedebildiğiniz ilk albümünü ve bu sonbahar yayınlanacakları EP'lerinden taze bestelerini oradaki dinleyicilerin kulaklarına civilemesi dilekleriyle…