700 ARABAYLA MERCİMEĞİ FIRINA VEREN ADAM GERİ DÖNDÜ

700 ARABAYLA MERCİMEĞİ FIRINA VEREN ADAM GERİ DÖNDÜ


Egzoz Borusu Görünce Dayanamiyor...


Herkesin kendine göre iyi ve kötü huyları var. Kimilerinin kendi çapında bir açıklaması var, kimilerini ise mantık sınırları içine sokmanın yolu yok. Böyle durumlarda insanları yargılamadan oldukları gibi kabul edebilmek en büyük erdem. Ama bazen… İnsan hayret ediyor.

 

 

İnsan algısını zorlayan alışkanlıklar kuşağında bugün: Mekafili hastalığından muzdarip Edward Smith daha evvelden ülkemizdeki haber bültenlerinde bile konu olmuştu. Makine görünce içi bir hoş olan 63 yaşındaki Amerikalı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında rahatsızlığının tüm hızıyla devam ettiğinden bahsetti. 70'li yıllarda ilk ve son defa bir kadından hoşlandığını, ama sonrasında motorlu araçlara karşı ilgisini fark ettiğini söyledi.

 

 

1982'den bu yana tek eşli bir şekilde yaşamayı çalıştığını ve Vanilla adlı 1974 model Vosvos'uyla hala inişli çıkışlı bir ilişkisi olduğunu belirten Smith, onu ilk gördüğü anı unutamadığını anlattı. 

 

 

Toplamda 700'den fazla motorlu araçla birlikte olan Edward Smith'in çapkınlık geçmişinde bolca Mustang, birkaç Jaguar var. En uç noktası ise bir savaş helikopterine hallenmesi. Mutluluğu motorlu araçların kollarında bulduğunu söyleyen Smith'e bol bol araba diliyoruz.