BARACK OBAMA’NIN KREDİ KARTI BAKİYESİ YETERSİZ ÇIKTI

BARACK OBAMA’NIN KREDİ KARTI BAKİYESİ YETERSİZ ÇIKTI


Abd Başkani'nin Utanç Günü


Ay sonu bir kredi kartından para çekip diğer kredi kartının borcunu yatıranlar, kredi kartı borcunu 5 yıldır asgari ödeyip durmaktan sıtkı sıyrılanlar ve diğer kredi kartı mağdurları; yalnız değilsiniz. Koskoca ABD Başkanı Barack Obama da kredi kartı mağduru.

 

Geçtiğimiz ay eşi Michelle Obama ile beraber New York'ta bir lokantaya yemeğe giden ABD Başkanı, hesabı istedikten sonra büyük bir şok yaşadı. Kredi kartını garsona uzatan Obama, işlemin geçersiz çıkmasıyla kredi kartı mağdurları arasındaki yerini aldı. Neyse ki yanında eşi Michelle Obama ve onun kredi kartı vardı. Böylece kriz atlatılmış oldu.

 

 

Bu yüzde yüz doğru haber bizzat Başkan Obama tarafından basına açıklandı. Nerede açıklandı? Kredi kartı çalınan insanların kimlik bilgilerinin de çalınmasına yönelik önlemlerin yürürlüğe girdiği belirtilen basın toplantısında açıklandı.

 

Basın toplantısında başına gelen kredi kartı deneyimini basın mensuplarıyla paylaşan Barack Obama; ardından "Faturalarımı düzenli olarak ödediğimi düşünüyorum. Kartı yeteri kadar kadar kullanmadığım için banka tarafından iptal edilmiş olabilir. Neyse ki yanımda Michelle vardı. Böylece yemeğin parasını ödeyebildik." diyerek sözlerini noktaladı.