ENGELLERİN ARDINDAKİ GÜZELLİKLER: THE RAW BEAUTY PROJECT

ENGELLERİN ARDINDAKİ GÜZELLİKLER: THE RAW BEAUTY PROJECT


Engelleri Kaldiran Fotoğraflar


Güzelliğin herkese göre farklı bir tanımının olduğu şu dünyada belki de en önemsiz güzellik türü dış güzellik. Ama "Mühim olan iç güzellik" motto'sunun sık sık dillendirilmesine rağmen en popüleri de dış güzellik.

 

 

 

Engelli insanlar da engel tanımadan verdikleri yaşam mücadeleleriyle farklı bir güzellik türünün temsilciliğini üstleniyorlar. Wendy Crawford ise bu güzelliği harika projesiyle bizlere yansıtanlardan biri. Kendisi de felçli olan Crawford, New York'ta gerçekleşen bir sergi için 20 engelli dünya güzelinin portresini sergiledi. Amaç ise fiziksel engelin onların hayatlarında yarattığı zorlukları eli kolu tutan insanlara daha fazla idrak ettirebilmekti.

 

 

 

Raw Beauty Project başlık sergi, Manhattan'daki ACA Galleries'te gerçekleşti. 20 engelli kadının hayatından kesitlerin ve onların hikayelerinin birbirinden güzel fotoğraflarla paylaşıldığı bu sergiden en can alıcı kareleri sizlerle paylaşalım dedik.

 

 

2002 ve 2006 yılında da farklı projelere imza atan Wendy Crawford'u gösterdiği çabaların güzelliğinden dolayı tebrik ediyoruz.