SEVGİLİSİNDEN AYRILAN KIZ 1 HAFTAYI KFC’DE GEÇİRDİ

SEVGİLİSİNDEN AYRILAN KIZ 1 HAFTAYI KFC’DE GEÇİRDİ


Eski Sevgiliyi Tavuk Kanatla Unutmak


Herkesin birinin eski sevgilisi olduğu bir dünyada yaşıyoruz ve ayrılık acısını atlatmanın bin bir yolu var. Eski fotoğrafları makasla kesebilir ya da bilgisayarınızın çöp kutusuna atıp çıkan dijital çöp sesinin zevkiyle çoklu kulak orgazmları yaşayabilirsiniz. Facebook ilişki durumunuzu “Nutella ile ciddi düşünüyorum”a çevirebilir ve Prozac’ın yenilebilir formu ‘comfort food’ cennetinde kendinizi kaybedebilirsiniz.

 

“Bekarlar diyarına yeni girmişim, kendimi neden patatese çevireyim?” diyorsanız ve spor yapmaktan hoşlanan biriyseniz rebound turuna çıkabilir, sayı kralı olabilir ve “Çivi çiviyi söker” tezini deneyebilirsiniz. Gördüğünüz gibi ihtimaller sonsuz. Çin’de ikamet eden Tan Shen, bunca alternatif arasından kendisini terk eden sevgilisini unutmak için hayli garip bir yol seçti.

 

 

 

26 yaşındaki Shen, ikametini KFC’ye aldırmak suretiyle kalp kırıklığının ilacını tavuk menüde aradı. Restoran çalışanlarının bir süre sonra hep aynı kişiye kanat servis ettiklerini fark etmesi üzerine, Çoşkun Sabah’ın ‘Anılar’ şarkısını söylemeye başlayan Tan Shen, evindeki anılar yüzünden duvarların üstüne üstüne geldiğini söyledi. KFC’de bir hafta pijama partisi yapan kız, başka bir şehirde yaşayan ailesinin yanına gidip soluğu Popeyes’te aldı.