HİÇ TANIŞMADIKLARI İNSANLARA HİKAYELER YAZAN İKİLİ

HİÇ TANIŞMADIKLARI İNSANLARA HİKAYELER YAZAN İKİLİ


Sirt Fotoğraflarindan Edebiyat Yapmak


Fotoğrafınızı hiç tanışmadığımız birilerinin Instagram sayfasında, üstelik hakkınızda yazılmış birkaç cümleyle beraber görseniz az ünlü olduğunuza mı sevinirdiniz yoksa telif hakkı için kavgaya mı girerdiniz? Brezilyalı ikili Alex Mendes ve Hugo Catraio, sokakta gördükleri ve tanımadıkları kişilerin, yalnızca arkaları dönükken fotoğraflarını çekiyor ve WeNeverMet isimli Instagram hesaplarında fotoğraf altlarında ufak bir hikayeyle beraber paylaşıyorlar.

 

 

 

 

“Tanımadığınız biri hakkında yüzündeki bir ifadeden, bir duygu veya bir karakter yansıması hissedebilirsiniz. Ama arkaları dönükken onların kişilikleriyle ilgili herhangi bir şey tahmin edemezseniz” diyerek de, neden yalnızca arkaları dönük insanların fotoğraflarını çektiklerini açıklıyorlar.

 

 

 

 

Fotoğrafları çekilen kişiler genellikle işsiz güçsüz takımından avare gezenler, yalnızlıktan kaldırım taşına çökenler ve yalnızların göz göze gelmemeye çalıştıkları aşık çiftlerden oluşuyor. Fotoğrafların hikayeleri ise, zaman zaman derin anlamlar taşıyan cümleler, zaman zamansa absürt bir hikaye.

 

 

 

 

WeNeverMet çalışmasından hikayeler yazdıran, “Bir de beni tek çek” pozu veremeyeceğiniz fotoğraflara bir göz atın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"That's why we shouldn't let him pick his costume. We should all be dressed as comics characters, but the bastard has no idea who the Joker is."

We Never Met (@wenevermet) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

 

 

 

 

Bruno. She simply won't travel without him. You can't see him here though, Bruno was in the bathroom.

We Never Met (@wenevermet) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

 

 

 

 

The baddest ass his town ever saw.Girls. Fights. Money. A legend. But in the eyes of a special someone, he'll always be "teddy bear grandpa".

We Never Met (@wenevermet) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()