TÜM MENÜSÜ SEROTONİN SALGILATAN RESTORAN

TÜM MENÜSÜ SEROTONİN SALGILATAN RESTORAN


Gelsin çikolata Şelaleleri


Mutluluk yedirmeyi kafasına koyan dünyanın ilk serotonin restoranı açılıyor.

 

Sevgilinizden mi ayrıldınız? Gelsin çikolata şelalesi… Ertesi gün çok önemli bir sınavınız mı var? Gelsin föndü yatağında şeker dağı… Kolesterole bizi adım adım yaklaştırsa da serotonin salgıladığına inancımız sonsuz olduğu için tüm bütçemizi çikolataya yatırmaya bayılıyoruz. Çağımızın bu büyük vebasına son vermek isteyen ve piyasadaki tüm sağlıklı serotonini bünyesinde toplamaya karar veren Emily Arunder, yepyeni projesini tanıttı.

 

Serotoninin çikolatayla anılmasına sabah programlarına katılan doktorlar gibi karşı çıkan Arunder, sağlık ile mutluluk arasındaki ince çizgide yürümeye karar verdi. Dünyanın ilk tamamı serotonin salgılatan sağlıklı yemeklerden oluşan restoranını Avusturalya’da açmaya hazırlanan Arundel, ilhamını Dr. Judith Wurtman’ın serotonin diyetinden aldığını söylüyor.

 

Sebze ile meyvelerin ağırlıklı olarak yer alacağı menüsüyle hizmete girmeye hazırlanan ve çikolatadan koşar adım uzaklaşarak bizi hüzünlere gark eden Serotonin Kitchen 2015’te hizmette olacak. Restoran hakkındaki gelişmeleri takip etmek isterseniz sizi BURAYA alalım. 

 

Olmaz olsun böyle serotonin!