grimes’tan tostçu erol’u kıskandıracak tost tarifi

grimes’tan tostçu erol’u kıskandıracak tost tarifi


her şey uzaysu bebek için


Şubat sonunda Miss Anthropocene uzunçalarını çıkartan, geçen hafta da Idoru’nun videosuyla albümden bir tekliyi daha paylaşan Grimes, hamileliğiyle de gündemde kalmaya devam ediyor. Hamilelik makyajı videosuyla blogger’lara özenen sanatçı, YouTube işlerini sevmiş olacak ki beslenme düzeni hakkında yeni bir videoyla tekrardan karşımızda.

Grimes’ın hamileliği süresince yediği her şey başlıklı videoda sanatçı Art Angels’ın turnesinde vegan olmasından, sebze nefretinden ve tereyağlı tost sevdasından bahsediyor. Sebze meyveden nefret etmesi sonucu turne boyunca yalnızca makarna yiyen Grimes’ın sonrasında beslenme uzmanlarına görünmesi gerekmiş. Bu olaydan sonra az yemeye tövbe etmiş gibi görünen sanatçı, videoda tereyağlı tostun içine gerekenden çok daha fazla tereyağı ekleyip Tostçu Erol’a rakip olabileceğinin sinyalini veriyor.

Sabahın altısında yatağa girip bütün gün uyumak, ekstrem kafein tüketimi ve brokolinin iğrençliğiyle ilgili birçok anekdot bulabileceğiniz ve sizi daha sağlıklı bir hayata yaklaştıracak videoda aynı zamanda Grimes’ın tostlu tereyağı tarifine de göz atabilirsiniz.