APPLE WATCH MART AYINDA TÜM KIRTASİYELERDE

APPLE WATCH MART AYINDA TÜM KIRTASİYELERDE


Taksitli Alişverişin Yeni Gözdesi


Akıllı telefon ve laptop'larımızı himayesi altına alan Apple'ın geçtiğimiz aylarda yapılan lansmanla kollarımıza da talip olduğunu görmüştük. Büyük yankı uyandıran, kimi çevrelerce ise çok da şaşırtıcı ve yenlikçi bulunmayan Apple Watch; Apple ürünlerine karşı zaafı olanlarca sunumun yapıldığın gün satın alınacaklar listesine girmeyi başardı. Çakal Apple ise; Apple Watch'ın her kesimden ilgi görmesi için ürününü çok çeşitli malzemelerle farklı formlara sokacağını müjdeledi.

 

 

2015 yılında satışa çıkacağı bilinen akıllı saatin resmen kollarımızda yer edeceği güne kendini hazır hissedenleri sevindirecek haber geldi. Yeni teknoloji tutkumuz olması kuvvetle muhtemel Apple Watch, Mart ayında satışta olcak. Şubat ortasından itibaren de mega büyük bir reklam kampanyası başlatılacak.

 

 

Biz iyisi mi 24 ay taksitli, kefilli Evkur seçeneklerini şimdiden gözden geçirmeye başlayalım. Asgari ücretle çalışanından çok sıfırlı paralar kazananlara kadar herkesin gözdesi olan Apple ürünlerine bir yenisi daha eklenmek üzere.