77.000 LİRALIK KÖPEK SARAYI

77.000 LİRALIK KÖPEK SARAYI


Bir köpeğin ihtiyacı olmayan her şey bu sarayda


Son açıklanan verilere göre Samsung, akıllı telefon yarışında Apple’ın az bir farkla da olsa gerisine düşmüş durumda. Önceki sonuçlarda ezeli rakibini yerle bir etmeyi başaran Samsung’un bu ani düşüşü, yöneticileri farklı bir pazar arayışına itmiş olmalı ki, şirket Birmingham’da düzenlenen köpek ve köpeğe dair her şeyin sergilendiği etkinlikte insanları kendi evlerinden soğutan akıllı köpek evini tanıttı.

Scirocco, Jetta, Mazda ve Nissan Juke gibi arabalardan daha pahalı olan bu köpek sarayın odalarının birinde, köpeklerin beslenmesi ve eğlenmesi için, diğerinde ise dinlemesi için gerekli olan her şey bulunuyor. Bir köpeğin yalnız yaşayabilmesi adına her şeyin eksiksiz olarak düşünüldüğü lüks evde, plazma televizyondan tutun da tablete kadar bir evcil hayvanın ihtiyacı olmayan tüm aksesuarlar mevcut.

Füturistik denebilecek mobilyalara, kuş tüyü yastığa, köpeklerin kabını mamayla dolduran teknolojik bir düğmeye ve led ışıklara sahip köpek sarayın fiyatı ise 77.000 TL.

Samsung imzalı akıllı köpek sarayına yakışacak Instagram’ın en zengin köpeklerini görmek için buraya tıklayabilir, Play Tuşu imzalı yerli kedi sarayımızı görmek isterseniz de şuraya ışınlanabilirsiniz.