RED BULL TV PAZAR GECESİ SİNEMASI SUNAR: THE FOURTH PHASE

RED BULL TV PAZAR GECESİ SİNEMASI SUNAR: THE FOURTH PHASE


Kış gelmiyor ama geliyor da olabilir...


Duş kokan salon ve mütemadiyen kesilen elmalar eşliğinde çocukluğumuza damga vurmuş pazar gecesi ailecek evde izlenen sinema seanslarının yerinde şu anda yeller esiyor… Bu boşluğu, bu gece hayretlerden hayretlere mekik dokutacak bir aksiyon filmi dolduracak: The Fourth Phase!

İsmi ile az biraz Samanyolu TV’nin Beşinci Boyut‘unu çağrıştıran fakat içeriğiyle on iki lig üstte yer alan film bu gece 21.00’de Red Bull TV‘de dünya galasını gerçekleştiriyor.

2011 yapımı övgüyle bahsedilen belgesel The Art of Flight‘ın ekibinin elinden çıkan proje, 4K görüntü kalitesi ve zaten ne çekseniz çılgın atacak mekanlarda kurgulandığından dolayı bir nefeste izlenecek sürükleyici bir 90 dakika vadediyor.

Red Bull Media House‘un bugüne kadarki en yüksek prodüksiyonlu işi olan film Japonya, Alaska ve Rusya gibi kış sporları açısından hem işlevsel, hem de görüntü bakımından cennet olarak kodlanabilecek yerlerde çekildi.

25.000 kilometreden fazla yol kat eden çekim ekibine şapka çıkarırken, esas sihirbazları unutmamak lazım; kış sporlarında süper yıldız olarak görülen Travis Rice, Mark Landvik, Bryan Iguchi, Pat Moore, Mikkel Bang ve Victor de Le Rue gibi sporcuların birkaç yılını tatlı tatlı alan filmi bu akşam 21.00’de Red Bull TV’den izleyebilirsiniz.