PRENSES LEIA VE HAN SOLO GERÇEK HAYATTA AŞK YAŞAMIŞ

PRENSES LEIA VE HAN SOLO GERÇEK HAYATTA AŞK YAŞAMIŞ


Çok uzun zaman önce, çok çok uzak bir galakside...


Star Wars’ın Princess Leia’sı Carrie Fisher’dan yıllar sonra Star Wars serisindeki aşkı Han Solo’yu canlandıran Harrison Ford ile ilgili itiraf geldi.

Star Wars serisinde birlikte rol aldığı Harrison Ford ile rol gereği yaşadığı aşkla ilgili bizleri aydınlatan bir açıklama yapan Carrie Fisher, senaryoya bağlı olarak karakterlerinin yaşadığı aşkı gerçek hayatlarına da taşıdıklarını da söyledi. 22 Kasım’da yayımlanacak olan The Princess Diarist isimli kitabında bu açıklamaya yer veren Fisher, o zamanlar kendisinin 19 yaşında, Harrison Ford’un ise 33 yaşında ve iki çocuk babası olduğunu ve ilişkilerinin bir süre devam ettiğini itiraf etti. “O zamanlar çok deneyimsiz ve gençtim ama ona güvenmiştim, nazik birisiydi. Hafta içleri Leia ve Han Solo’yduk hafta sonları da Carrie ve Harrison.” diye devam etti. 7. Star Wars filmi olan The Force Awakens’ta ikilinin aşkının meyvesi olan ve Adam Driver’ın canlandırdığı Kylo Ren ile de tanışmıştık.

Bu arada yönetmenliğini Gareth Edwards’ın yaptığı ve 16 Aralık’ta vizyona girecek, Star Wars evreninde geçen küçük bir hikayenin anlatılacağı Rogue One, ilk Death Star’ın planlarını çalmaya çalışan bir grubun macerasını anlatacak. Vizyona girmesine sayılı günler kala filmin fragmanı için sizleri şuraya alalım;