ATOMIC BLONDE’DAN ENFES İKİNCİ FRAGMAN!

ATOMIC BLONDE’DAN ENFES İKİNCİ FRAGMAN!


Charlize Theron + James McAvoy


Charlize Theron’un önüne gelene bin tekme atacağı yeni filmi Atomic Blonde’dan ikinci fragman yayınlandı! Şu sıralar Deadpool 2 hazırlığında olan, aynı zamanda da John Wick ile Keanu Reeves’e senfonik bir aksiyon yaşatan David Leitch’in yönetmen koltuğunda oturduğu film 28 Temmuz’da vizyona girecek. 

atomic-blonde-

Oscar’lı oyuncu Theron, Atomic Blonde’da aksiyonu en son M. Night Shyamalan’ın dönüş filmi Split’te izlediğimiz, X-Men serisinin profesörü James McAvoy ile paylaşıyor.

Bir ara kariyerinde düşüş yaşasa da Mad Max: Fury Road, Monster gibi birçok projesiyle aksiyon filmlerinin aranan kadın oyuncularından olan Theron, Atomic Blonde’da da çok can yakacak!

Soğuk Savaş zamanında Berlin’e tehlikeli bir görev için yollanan MI6 ajanı Lorraine’i canlandıracak Theron, öldürülen meslektaşlarının cinayetini soruşturmak ve kayıplara karışan ajanları bulmak için aksiyondan aksiyona koşuyor.

SXSW’de yaptığı galasıyla umutları yeşerten Atomic Blonde, bu yıl soundtrack’leriyle de çokça konuşulacak gibi duruyor. Theron ve McAvoy’un yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler; Bill Skarsgård, John Goodman, Sofia Boutella, Til Schweiger, Toby Jones ve Eddie Marsan.