INCUBUS’UN YENİ MÜZİK VİDEOSUNU İZLEMEYEN KALMASIN

INCUBUS’UN YENİ MÜZİK VİDEOSUNU İZLEMEYEN KALMASIN


Nimble Bastard!


Incubus, 21 Nisanda yayınlanacak sekizinci stüdyo albümü 8’in lead-single’ı Nimble Bastard’ın müzik videosunu paylaştı. Pek eğlenceli müzik videosunda bir grup ajan bulldog tarafından hedef alınan grup üyelerinin süper kahraman kedilere dönüştüğü sevimli mücadeleyi izliyoruz.

nimble-bastard

Aynı zamanda grubun frontman’i Brandon Boyd’un Consequences of Sound’a verdiği röportajdan bir iki satır başı da verelim. Tamamını şuradan karıştırabilirsiniz.

Skrillex a.k.a. Sonny Moore ile yeni albümde nasıl bir araya geldiklerini şu sözleriyle anlattı:

“Skrillex sadece arkadaşımız olarak albümü dinlemek için gelmeden 1 yıl önce albüm zaten hazır gibiydi. Sonra bütün alçakgönüllülüğüyle bir şarkımıza remix yapıp yapamayacağını sordu. Biz de kabul ettik ve bittiğinde kulağa öncekinden daha güzel geliyordu. Loneliest ve Familiar Faces şarkılarını ele aldı, Sonny gerçekten fantastik bir müzisyen.”

Nimble Bastard’ın deli saçması müzik videosuna dair:

“Müziğimizi çok ciddiye alıyoruz ama grubun içinde kendimizi pek de ciddiye almıyoruz. Yaşamak için çalan birkaç ahmak gibiyiz. Aslında ciddi bir video olacaktı; ama sonra yönetmen James Larese ile beyin fırtınası yapmaya başladık ve gülerken ‘Peki ya Incubus’u yok etmeye çalışan french bulldog’lardan oluşan şeytani bir grup varsa?’ dediğimde gözlerinde bir ışık parladı ve bir şekilde bu video ortaya çıktı.”