incubus trust fall ep’sinin b-side’ı ile huzurlarınızda

incubus trust fall ep’sinin b-side’ı ile huzurlarınızda


trust fall (side b)


Incubus, geçen seneyi ’99 çıkışlı albümleri Make Yourself’in yirminci yıl kutlamalarıyla dolu dolu geçirmiş; 2017’de de isimli uzunçalarını bizlerle paylaşmıştı. Geçen senenin sonunda Into The Summer ve bu sene başında Our Love teklilerini çıkararak albüm sinyallerini veren grup, bugünse bundan iki sene önceki Trust Fall (Side A) projesine minik bir geri dönüş yaparak EP’nin ikinci yüzünü çıkardı.

Trust Fall (Side B) üçü taze beş yeni parçadan oluşuyor ve adından da anlaşılacağı üzere 2015 çıkışlı Trust Fall (Side A)’in devamı niteliğinde. Brandon Boyd ve tayfasını parlak ve canlı bir sound’la bulduğumuz EP’de iki teklinin haricinde Paper Cuts, On Without Me ve Karma, Come Back isimli üç parça daha bulunuyor. Son parça Paper Cuts’la özlediğimiz Incubus efkarını bize veren grup, bunun haricinde teklilerin çizgisinde ilerlemeyi tercih etmiş.

Alttan alttan kendini hissettiren ’80’ler havası ve bass line’ıyla kalbimizi çalan Into The Summer’la öne çıkan Trust Fall (Side B)’yi hemen aşağıdan dinleyebilir ve parça listesine bakabilirsiniz.

Trust Fall (Side B) Tracklist:
01. Karma, Come Back
02. Our Love
03. Into the Summer
04. On Without Me
05. Paper Cuts