BLACK MIRROR’A ESASLI RAKİP: ELECTRIC DREAMS

BLACK MIRROR’A ESASLI RAKİP: ELECTRIC DREAMS


Dev kadroyla Philip K. Dick hikayeleri


Black Mirror, Netflix’e binerek karşı kıtaya gitti. E peki İngilizler ne yapsın? Channel 4, büyük bir hamleye imza atıyor. Philip K. Dick’in bilim kurgu hikayelerini her bölümde farklı bir kadroyla dizi haline getirecek Electric Dreams, bu yıl sonlarında başlıyor!

ABD’de de Amazon Prime’da yayınlanacak 10 bölümlük dizi, insan ve teknoloji ilişkisini Philip K. Dick’in kısa öykülerindeki dehayla gözler önüne serecek.

download (1)

Dizinin kadrosu da hayli iddialı! Game of Thrones’un Robb Stark’ı Richard Madden ve Sherlock’un Irene Adler’ı Lara Pulver haricinde Bryan Cranston, Steve Buscemi, Timothy Spall, Anna Paquin, Terrence Howard, Greg Kinnear, Rachelle Lefevre, Anneika Rose, Benedict Wong, Geraldine Chapline ve Holliday Grainger gibi isimler Electric Dreams’in ilk sezonundaki bölümlerde yer alacak.

Şimdilik bir bölümün hikayesini anlatalım. The Hood Maker isimli bölüm, teknolojisiz bir dünyayı ele alacak ve telepatik güçlere sahip mutantlar, insanların iletişim için tek aracı olarak karşımıza çıkacak.

Kulağa gayet iyi geliyor! Yağdır Channel 4!