HOW I MET YOUR MOTHER’DAN OLASI DÖNÜŞ SİNYALLERİ

HOW I MET YOUR MOTHER’DAN OLASI DÖNÜŞ SİNYALLERİ


It's gonna be legendary


9 sezon boyunca bir masa etrafında oturup aynı zamanda türlü maceralara atılan beş yakın arkadaşın hikayesini anlatan How I Met Your Mother, yapımcısından gelen haberle olası bir geri dönüş için yeşil ışığı yaktı.

Neil Patrick Harris, Jason Segel, Cobie Smulders, Josh Radnor ve Alyson Hannigan’dan oluşan kadrosu ile 2005 2014 arası sevenlerini ekran başına kitleyen HIMYM, ufak bir moladan sonra geri dönmeye hazırlanıyor. Fox TV yöneticisi Dana Walden’ın “Umarım bu karakterleri tekrar keşfetme ve hikayeleri anlatma fırsatı buluruz, tabi onlar da bunu isterse” açıklamasıyla eğer dizinin başrol oyuncuları bu projeyi tekrar hayata geçirmek isterse kendilerinin de hiç düşünmeden evet diyeceğini söyledi.

Şu anda ilk sezonu devam eden This Is Us’ın senaristliğini yapan Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger’ın kaleminden çıkacak bir HIMYM spin-off’unun onaylanması ve ardından ertelenmesi haberinden sonra bu haber dizinin hayranlarını epey mutlu edecek gibi gözüküyor. Umarım en yakın zamanda dizi ekibinden olumlu haberler alır ve devamını izlemeye başlarız.