how i met your father babayı göremeden iptal edildi

how i met your father babayı göremeden iptal edildi


üzmedi


How I Met Your Father dizisi sadece 2 sezon yayınlanıp iptal edildi. Üstelik Hulu dizisinde babanın kim olduğunu daha öğrenememiştik. Disney Plus’ın yan çarı Hulu’yu az ve öz üreten bir yapım olarak biliyoruz. Tıpkı HBO Max gibi ülkemize gelmesi teklif dahi edilmeyen bu platformda yayınlanan How I Met Your Father, 2000’lerin başında Friends eksiğini dolduran Amerikan romantik komedi sit-com’u How I Met Your Mother’dan baz alınarak oluşturulmuş bir yan hikayeydi. Dizinin kadrosu açıklandığında biçimciler tarafından eleştirildi. Dizi yayınlanmaya başladığında ise sırıtan senaryosu ata bellediği How I Met Your Mother’a yaklaşamıyordu. İki dizi arasındaki tek ortak nokta, “Ebeveyninle nasıl tanıştım?” sorusuna cevap aramasıydı. Hilary Duff‘ın yönettiği “How I Met Your Mother” spinoff’u, son sezonunu 11 Temmuz‘da tamamladı. Dizi Ocak 2022’de başlamış ve toplam 30 bölüm yayınlanmıştı.

Başrollerinde Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Cobie Smulders, Alyson Hannigan ve Jason Segel‘in yer aldığı 2005-2014 CBS hiti “How I Met Your Mother “dan ayrı bir hikaye olsa da, “How I Met Your Father” aynı evrende geçen bir diziydi. Kötü giden izleme oranlarını bir nebze olsun artırabilmek için Neil Patrick Harris ve Cobie Smulders diziye kendi cameo’larıyla dahil olmuştu.

Dizi, eski “This Is Us” showrunner’ları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger tarafından yaratıldı. Kadrosunda Hilary Duff, Francia Raisa, Chris Lowell, Tom Ainsley ve Suraj Sharma yer alıyordu.