RED BULL TV’NİN LOLLAPALOOZA YAYINLARIYLA SİZE HER YER CHICAGO

RED BULL TV’NİN LOLLAPALOOZA YAYINLARIYLA SİZE HER YER CHICAGO


Aynı anda Play Tuşu'nda!


Açıklandığında heyecan veren programıyla, kılı kırk yararak ne zaman hangi sahneden hangi sahneye geçileceğinin ayarlanmasıyla, içmesi-kalkmasıyla, sağa-sola salça olmasıyla, envaiçeşit stereotipiyle ne güzeldir festivalcilik… Şu sıralar da hepimizin bildiği gibi festival sezonunun en civcivli dönemlerindeyiz. Bu sefer rotamız ABD’nin gösterişsiz ama sürprizi bol kenti Chicago ve 1991’den beri devler ligini parsellemiş festivallerden Lollapalooza. Mesaj da belli: Red Bull TV’nin canlı Lollapalooza yayını, eş zamanlı olarak Play Tuşu’nda!

Chicago’nun merkezindeki Grant Park‘ın izole atmosferinde keyif dolu dakikaları Ağustos’un 4’ünden 6’sına kadar yayacak Lollapalooza; herhangi bir yılında halihazırda kendisine heyecanlanmaya teşne hayli kalabalık bir gruptan oluşan takipçilerinin bu heyecanına, bu yıl sunduğu line-up ile bambaşka bir boyut katıyor.

Ev sahibi avantajıyla 3 numaralı şapkasını daha da gururla takacak Chance the Rapper, dönüp dolaşıp aynı şarkıyı yaptığında dahi kendini bir şekilde sevdirmeyi başaran The Killers, İstanbul’dan duyulan “Bir daha gel artık vicdansız” yakarışlarının her daim muhataplarından Muse ve son albümüyle bir nebze hayal kırıklığı yaratsa da canlı performanslarında hiç üzmüşlüğü olmayan Arcade Fire‘ın yanında The XX, Lorde, Blink-182, Justice, alt-j, Run the Jewels, Foster the People, Liam Gallagher, Glass Animals, Vance Joy, Royal Blood, London Grammar, Joey Bada$$, ve daha neler neler… Hatta tam olarak şunlar, Dahaneolsunfest iftiharla sunar:

Harıl harıl Chicago uçuşu ve festival bileti arama derdinden kurtaracak link’imiz aşağıda. 3 Ağustos’u 4 Ağustos’a bağlayan gece TSİ 1.30’da başlar, 7 Ağustos sabahı TSİ 6’da biter.

Önümüzdeki hafta sonunda her yeri Chicago’ya çevirecek formülü verdik, uygulaması da sizden… Uygulayacaksınız, uyguladınız.