KELEBEKLER VADİSİ’NDE YENİDEN BULUŞUYORUZ, DAHA DA UZUN BULUŞUYORUZ

KELEBEKLER VADİSİ’NDE YENİDEN BULUŞUYORUZ, DAHA DA UZUN BULUŞUYORUZ


Yeniden Vadide Buluşma 21-27 Eylül'de!


Haberler güzel! İlk defa 4-8 Ağustos’ta gerçekleşen ve Kelebekler Vadisi’nin doğal güzelliklerini müzikle buluşturmadaki başarısıyla tadını herkesin damağında bırakan “Vadide Buluşma”; ilk sefer dönmemek için elinden geleni yapan, döndüğü için kendini suçlayan ve önümüzdeki yıla kadar beklemek istemeyenleri bir kez daha mutlu etmek, bir de yaza hak ettiği vedayı vermek üzere yeniden düzenleniyor.

21-27 Eylül arasında gerçekleşecek adıyla müsemma “Yeniden Vadide Buluşma”, 40’tan fazla DJ performansıyla 100 saati aşkın müziği 7 gün ve 7 geceye yayacak. Yani ilkinde buluşamayanları, buluşup özleyen ve dönmek için önümüzdeki yıla kadar gün sayanları, özetle vadinin bütün güzelliklerini ilk defa ya da yeniden deneyimlemek isteyenleri bir araya getireceği kapsamlı ve dopdolu bir programla karşımıza çıkacak.

Sahne alacak isimleri bir çırpıda saymak hiç kolay değil; ancak alfabetik sırayla vermek gibi bir güzellik yapmışlar. Tek tek sayarken “Aaa”, “Ooo o da varmış”, “Kimler buradaymış”, “Kimleeer kimlerle” gibi nidalarınızı tutamayacağınız line-up’ı biz de paylaşalım: Akif Hakan, Alan K, Alper Kavuşturan, Arda Benkel, Arın Arıman, Aslı Köse, Aytek & Semi, Berkay Çeşmeci, Childplay, Cihangir Çınar, Davidé (Jeudi Records | Audiolith, DE), Dirgen, Doğa Gez, Doğukan İres, Don’t Click, Efecan Saral, Egemen, Emir Ertekin, Emir Kaynak, Emrah Bala, Emre Şenol, Engin Elvan, Ercan Usta, Ergin Elvan, Geeno, Havantepe, Ilgar, Jack In The Box, Jamie S, Jan, Kaan Düzarat, Kadir Okan Güven, Kerem Tekinalp, Levent Emir, Martin Ka (Zwischenmiete | Club Liberté | Chlalet Club | Spule Musik, DE), Mehmet Üstündağ, Mert Güleç, Mösyö G, Mustafa Mısır, Mutlu San, Pekiner, Red Pig Flower (Sound of Vast, JP), Sallı, Semih Akay, Serdar Ormancı, Sevil Soylu, Siyabend Süvari, Timuçin Coşkun, Y.UNAN aka juliesummers, Yalım Erdiniz.

Sonunda bir de “ve daha fazlası” gibi bir ibare var; ama “Zaten daha ne olsun?!” diyor ve 21-27 Eylül tarihlerini hatırlatarak seninle de orada görüşeceğimizi umuyoruz. Gel yeniden buluşalım!