JARED LETO HUGH HEFNER’I OYNAMAK İÇİN ROBDÖŞAMBIR GİYMEYE GELİYOR

JARED LETO HUGH HEFNER’I OYNAMAK İÇİN ROBDÖŞAMBIR GİYMEYE GELİYOR


Miras emin ellerde


Uzun zamandır hayata geçirilmeye çalışılan Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner’ın hayatını anlatacak film başrolünü buldu.

Playboy Magazine publisher Hugh Hefner (

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmesiyle bütün sanat dünyasını üzüntüye boğan Hugh Hefner, Playboy’un kurucusu olmasının yanı sıra aynı zamanda sıkı bir sivil hak aktivistiydi. Bu özelliğiyle Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel isimli bir belgesele de konu olan Hefner’ın hayatını filme aktarmak isteyen Brett Ratner, uzun zamandır bunun için çalışıyordu. Rush Hour ve X-Men: The Last Stand filmlerinde yönetmen koltuğunda oturan Ratner bu projenin altından kalkması için doğru adaylardan biri. Daha önce kendisine sorulan “Beyaz perdede sizi kimin canlandırmasını istersiniz?” sorusuna Robert Downey Jr. cevabını veren ama Downey tarafından ses çıkmayan proje için imzayı atan şanslı isim Jared Leto oldu. Daha önce Lovelave filminde James Franco’nun başarıyla hayat verdiği bu rol için bakalım Jared Leto nasıl bir performans sergileyecek

Senaryosu The QueenThe Crown ve Frost/Nixon gibi filmler için kalem sallamış Peter Morgan’a emanet olacak filmin vizyon tarihi ve oyuncu kadrosuyla ilgili henüz başka bir detay yok.