DÜNYANIN EN PAHALI FESTİVAL BİLETİYLE KRALLAR GİBİ FESTİVAL KEYFİ

DÜNYANIN EN PAHALI FESTİVAL BİLETİYLE KRALLAR GİBİ FESTİVAL KEYFİ


Tam 1 milyon dolar


Festival sezonunun açılmasıyla line-up’lar birer birer dizilirken bizler de euro ve dolar’ın çılgın yükselişiyle sevdiğimiz grupların canlı performanslarını Youtube’dan izlemeye devam ediyoruz.

Secret-Solstice-geothermal-pool

Dünyanın dört bir yanında her kesime ve her tarzdan müzik severe hitap edecek yüzlerce festival yer alırken içlerinden bir tanesi çıtayı biraz yukarı çekti. İzlanda’da gerçekleşen Secret Solstice, bir milyon dolarlık bir adet biletiyle en pahalı festival bileti ünvanını ele geçirdi. 

Bir adet satışa çıkan ve sınırsız imkana sahip olan bu biletin diğerlerinden farkı ise özel jet ile ulaşım, lüks otelde konaklama, festivalin headline isimleriyle festival sonrası partileme imkanı ve sınırsız yiyecek ve içecek. İmkanları bunlarla da sınırlı kalmayan bir milyon dolarlık festival bileti; lüks bir spa keyfi, İzlanda’nın meşhur volkanlarına bir helikopter turu, at binme ve kendi dünya kupası izleme partinizi vermenize olanak sağlıyor.

21-24 Haziran tarihleri arasında İzlanda’nın başkenti Reykjavík’de gerçekleşecek festivalin sıradan insanlar için olan biletleri ise bu linkte.