TOP GUN 2’DE TOM CRUISE’UN WINGMAN’İ KİM OLACAK?

TOP GUN 2’DE TOM CRUISE’UN WINGMAN’İ KİM OLACAK?


Goose'un oğlu kim olacak?


Seneler süren dedikodulardan sonra Top Gun 2 projesi nihayet gerçekleşiyor. Prodüksiyonu başlayan film, Tom Cruise‘un yanına Val Kilmer‘ı da ekleyerek büyük bir nostalji kuşağı yaratacak gibi gözüküyor. Bunun yanı sıra ilk Top Gun filminde Tom Cruise’un wingman’i olan ve talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Goose için film yapımcılarının değişik planları var.

top-gun

Goose’u tekrar canlandırmak gibi saçma sapan bir planları olmadığını söyleyerek lafa başlayalım ki devamını herkes rahatça okuyabilsin. Filmin yapımcıları arasında da bulunan Tom Cruise, ilk filmden geçen 30 küsür sene sonrasında, ikinci film için Goose’un oğlunu filmde izleyeceğimizi söyledi. Goose’un oğlu için ikisi çok tanıdık biri az tanıdık olan üç tane aday bulunuyor.

İlk adayımız X-Men ve Madmax: Fury Road‘dan tanıdığımız, bunların dışında Catcher in The Rye‘da J.D. Sallinger olarak karşımıza çıkan ve yeni vizyona girecek olan Tolkien filminde efsanevi yazar J. R. R Tolkien‘ın bizzat kendisi olacak olan İngiliz oyuncu Nicholas Hoult. İkinci adayımız Whiplash filmiyle parlayıp sonrasında, dünyanın en kötü süper kahraman filmleri arasında kendine çok rahatlıkla yer bulabilecek Fant4stic filminde izlediğimiz Miles Teller. Üçüncü adayımız ise tam olarak genç kızların yeni sevgilisi olmaya aday bir stereotip: Glen Powell. Evet ismini biz de Google’ladık ve Netflix’in romantik komedisi Set It Up‘ta oynadığını öğrendik. Eğer kendisi bu rol için seçilirse önümüzdeki yıllarda ismini çokça duyacağımız kesin.

Top Gun 2 şu an prodüksiyon aşamasında, filmin yönetmeni daha önce Oblivion‘da Tom Cruise‘la çalışmış olan Joseph Kosinski. Filmin vizyon tarihi ise 12 Temmuz 2019.