BRYAN CRANSTON EN FAVORİ WALTER WHITE REPLİĞİNİ AÇIKLADI

BRYAN CRANSTON EN FAVORİ WALTER WHITE REPLİĞİNİ AÇIKLADI


Breaking Bad'in 10. yılı kutlu olsun


EW dergisinin, Breaking Bad’in 10. senesi için tekrar bir araya gelen oyuncu kadrosu ve onlarla yaptığı röportajlar, dizinin hayranları tarafından çok ilgi çekecek nitelikte. Tabi bu isimlerden en çok ilgi çekecek olan isim Bryan Cranston. Breaking Bad‘in aile babası/uyuşturucu lordu Walter White rolü ile televizyon tarihinde kendine unutulmayacak bir yer edinen Cranston, son röportajında, kendisine sorulan ”en çok sevdiğiniz Walter White repliği hangisidir?” sorusuna herkesin düşündüğünden farklı bir cevap verdi.

breaking bad

Cranston’ın tercihi, dizinin hayranları tarafından her zaman hatırlanacak ”Say my name!”, ”I’am the one who knocks” ve ”I did it for me” gibi klasikleşmiş repliklerden biri olmadı. Bryan Cranston sürpriz bir replikle karşımıza çıktı: ”Tread lightly”. Dizinin 5. sezonunun 9. bölümü olan Blood Money‘de geçen bu replikte, kayınbiraderi DEA ajanı Hank Schrader‘e tam olarak “If that’s true, if you don’t know who I am, then maybe your best course would be to tread lightly.” diyor. Kısacası Hank’in senelerdir kovaladığı uyuşturucu baronunun Walter olduğunu öğrendikten sonra ki karşılıklı konuşmalarında Walter tarafından ”Madem kim olduğumu biliyorsun o zaman ona göre akıllı davran” şeklinde uyarılıyor. Açıkçası Walter White’ın karakter dönüşümü ve artık iyice kötü adam moduna girmesini çok net bir biçimde açıklayan harika bir repliğin neden Cranston’ın favorisi olduğuna şaşmamalı.

Bryan Cranston, kendisine en sevdiği Breaking Bad sahnesi sorulduğunda ise, son sezonda bulunan Freight Train bölümünde, Jesse ve Todd‘la birlikte yaptıkları tren soygunu sahnesi olduğunu söylüyor. Breaking Bad’in 10. yılı şerefine tekrardan toplanan kadroyla yapılan röportajın tamamını bu linkten okuyup, izleyebilirsiniz.