EWAN MCGREGOR THE SHINING’İN DEVAM FİLMİ HAKKINDA KONUŞTU

EWAN MCGREGOR THE SHINING’İN DEVAM FİLMİ HAKKINDA KONUŞTU


Here's Danny!


Hikayenin sahibi Stephen King, yönetmen Stanley Kubrick olunca sinema tarihinin önemli yapımları arasında direkt olarak kendine yer bulan The Shining’in devam filmiyle ilgili birinci ağızdan açıklamalar geldi.

c1615dec9b97d4ecf0b8078205d27d0a

Stephen King’in The Shining’in devamı niteliğini taşıyan 2013 çıkışlı kitabı Doctor Sleep’in beyaz perdeye uyarlanacağı uzun süre önce kesinleşmişti. Gerald’s Game, Before I Wake ve Oculus gibi filmlerin yönetmeni Mike Flanagan’ın yönetmenliğinde çekilecek filmin başrolünde yer alacak Ewan McGregor, Jack ve Wendy Torrance’ın oğlu, “redrum çocuk” Danny Torrance’ın büyümüş halini canlandıracak.

Verdiği bir röportajda böylesine büyük bir yapımın devamında yer almanın ne kadar zor olacağından bahseden McGregor, ilk filmin uyarlanışından memnun olmayan Stephen King’in bu senaryonun ve filmin içine sineceğinden emin olduğunu düşündüğünü açıkladı.

Danny Torrance’in bu filmde huzur evinde yaşamını sürdürmeye çalışan bir alkolik olarak karşımıza çıkacağını paylaşan McGregor, Danny’nin alkolden uzak kaldığı anlarda aynı yeteneğe sahip küçük bir kızla iletişim kurmasını ve ortalığın nasıl tekrar karışacağını bekleyip görmemizi de tembihledi.