TÜRKİYE’DE SON YILLARIN EN ROCK’N ROLL GÜNÜ BU PAZAR

TÜRKİYE’DE SON YILLARIN EN ROCK’N ROLL GÜNÜ BU PAZAR


King Gizzard, Wolf Alice ve Amyl and The Sniffers


Dört gözle beklediğimiz Gezgin Salon’un 2018 ayağı için bu Pazar, yani 5 Ağustos’ta Küçükçiftlik Park’ta buluşmaya hazır mısınız?

KGLW-720x360

Yıllardır birbirinden önemli isimleri ağırlayan, asla unutulmayacak performanslara şahit olduğumuz Salon’un, yazın da bizleri iyi müzikten mahrum bırakmadığı ayağı Gezgin Salon, geçtiğimiz sezon üç gece üst üste biletleri tükenen konserleriyle unutulmaz performanslara imza atan Avusturalyalı fenomen psychedelic rock yedilisi King Gizzard & The Lizard Wizard’ı ağırlayacak.

King Gizzard’ın assolist olacağı gece, öyle hemen bitmeyecek. Pazar akşamının misafirlerinden bir diğeri, İngiltere’den son yıllarda çıkan en iyi gruplardan biri olan ve 2017 çıkışlı ikinci albümleri Visions of a Life ile övgüleri toplayan Wolf Alice. Türkiye’deki ilk konserini verecek grup, gecenin kalitesini bir üst seviyeye taşıyacak isimlerin başında geliyor.

Bitti mi? Bitmez…

King Gizzard’ın çıktığı bereketli topraklardan İstanbul’a gelip buradaki ilk konserini verecek bir başka grup olan Amyl and The Sniffers, 70’ler punk rock’ına dair ne varsa müziğinde yaşayan ve de yaşatan şarkılarıyla günün açılışını yapacak.

Biletler burada, Pazar günü görüşmek üzere saatlerimizi ayarlayalım.