SAFDIE KARDEŞLER’İN YENİ FİLMİ NETFLIX YOLCUSU

SAFDIE KARDEŞLER’İN YENİ FİLMİ NETFLIX YOLCUSU


Uncut Gems


Robert Pattinson’ın oyunculuğu ve yüksek gerilimiyle yılın başarılı yapımları arasında üst sıraları zorlayan Good Time’ın yönetmenleri Safdie Kardeşler’in yeni filminin hakları Netflix tarafından satın alındı.

robert-pattinson-safdie-brothers-good-time-interview

New York sokaklarında yaşayan bir uyuşturucu bağımlısının gerçek yaşam öyküsünü anlatttıkları Heaven Knows What ve son filmleri Good Time ile şu anda Hollywood’da epey popüler olan Josh ve Benny Safdie kardeşler, Martin Scorsese‘nin yapımcılığını üstlendiği Uncut Gems filminin hazırlıklarına dalmış durumda.

Borç batağında olan kumar bağımlısı bir kuyumcunun hikayesini anlatacak Uncut Gems’in başrollerinde Short Term 12, Snowden ve Get Out filmleriyle başarılı bir profil çizen Lakeith Stanfield ve Adam Sandler yer alıyor. ABD içerisinde A24 üzerinden dağıtılacak film, dünyanın geri kalanında ise Netflix üzerinden izlenebilecek. 

Hem yerel yapımları hem büyük isimleri bir araya topladığı popüler yapımları hem de başarılı yönetmenlere prodüksiyon ve dağıtım ağı yaratmasıyla streaming zirvesindeki yerini sağlamlaştıran Netflix, bakalım yakında bize ne gibi sürprizler sunacak.