YENİ DIE HARD FİLMİNİN İSMİ BELLİ OLDU

YENİ DIE HARD FİLMİNİN İSMİ BELLİ OLDU


McCLANE


Sinemada aksiyon dendiğinde akla ilk gelen serilerden olan Die Hard serisi, altıncı filmiyle tekrar beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Yaşı ilerleyen Bruce Willis’e Jai Courtney‘nin eşlik ettiği ve görevi yavaş yavaş Willis’ten devralacağı filmin ismi belli oldu.

die-hard-1

NYPD’nin efsane mertebesine yerleşmiş polisi John McClane’in yanında oğlu Jack McClane ile türlü aksiyona bulaşacağı ve ve günün sonunda yine şehri, hatta dünyayı kurtaracağı filmin ismi önceden Die Hard: Year One olarak belirlenmişti. Ama filmin yapımcısı Lorenzo diBonaventura, verdiği bir röportajda filmin adının düz McClane olacağını paylaştı. 

Röportajın devamında Bruce Willis’in 60 yaşına geldiğini ve serinin bundan sonra nasıl ilerleyeceğinin sorulması üzerine de “Bruce’un filmlerde öneminin gittikçe azaldığı düşüncesi doğru değil. O her zaman ana karakterimiz olacak ama John McClane’in 20’li yaşlarındaki halinin hikayesini de yavaş yavaş izlemeye başlayacağız.” açıklamasıyla serinin gelecek filmleriyle ilgili de fikir vermiş oldu.

Kısacası, bu filmde John McClane’in hem günümüzdeki halini hem de gençlik halini izleyeceğiz. Len Wiseman’ın yöneteceği McClane’in vizyon tarihi henüz belli değil.