MARTIN SCORSESE VINYL’IN NEDEN BİTTİĞİNİ AÇIKLADI

MARTIN SCORSESE VINYL’IN NEDEN BİTTİĞİNİ AÇIKLADI


Helal olsun sana be!


Sadece bir sezon süren ve iptaliyle büyük üzüntü yaratan HBO’nun güzel müzikli dizisi Vinyl’ın bitişinin arkasındaki sebep, Mick Jagger ile dizinin yapımcı koltuğunda oturan Martin Scorsese tarafından açıklandı.

vinyl-8

Televizyon tarihinin belki de en başarılı soundtrack’i eşliğinde bizleri Bobby Cannavale’nin harika performasıyla hayat verdiği Richie Finestra’yla tanıştıran Vinyl, 70’lerin New York’unu ve dönemin müzik sahnesini harika bir şekilde işlemişti. Elvis Presley, David Bowie ve Andy Warhol gibi ikon isimlerin de başarıyla canlandırıldığı  ilk bölümünün yönetmen koltuğunda da oturan Martin Scorsese, dizinin bitmesinin bir numaralı sebebinin her bölümü kendisinin yönetmemesi olduğunu açıkladı.

İlk başta iddialı bir açıklama olarak düşünebileceğimiz bu yorum insana “O zaman neden Scorsese daha fazla bölüm yönetmedi?” diye sordurmuyor da değil. 2016 yılında ekranlara gelen ve gelmeden önce de büyük yankı uyandıran ama düşük reyting rakamları yüzünden iptal edilen dizi, belki önümüzdeki yıllarda kaldığı yerden devam eder?