YENİ X-MEN VE FANTASTIC FOUR FİLMLERİ İÇİN YEŞİL IŞIK YANDI

YENİ X-MEN VE FANTASTIC FOUR FİLMLERİ İÇİN YEŞİL IŞIK YANDI


Marvel diyor ki...


Avengers ve Black Panther ile süper kahraman dünyasının merkezinde yer alan Marvel, önümüzdeki yıllarda bizlerle buluşma ihtimali yüksek olan iki projesiyle ilgili detaylar paylaştı.

160525112649-x-men-apocalypse-2-1024x576

Süper kahraman dünyasının geleceğini değiştirecek Disney-Fox birleşmesinden sonra kimleri kimlerle göreceğimizi ya da tekrar gündeme gelecek süper kahraman filmlerini merak ediyorduk. Bu konuyla ilgili açıklama, bizzat Marvel’ın başındaki Kevin Feige’dan geldi. Miles Teller, Kate Mara ve Michael B. Jordan’lı kadrosuyla yaşadığı başarısızlıktan sonra gözden düşen Fantastic Four ve son yıllarda popülerliğini kaybeden X-Men serisinin yeniden Marvel Sinematik Evreni’ne katılma ihtimali üzerine konuşan Feige, bu olmasa bile iki serinin de kendi filmleriyle beyaz perdeye ya da televizyona geri döneceğinin sinyallerini verdi.

Marvel hayranlarının birleşmeden sonra en çok sorduğu ve merak ettiği konuların başında gelen Marvel evreninde yer alıp göz önünde olmayan karakterlerin akıbetiyle ilgili konuşan Feige, “2019’un ilk yarısında bu iki seri için yeni hikaye geliştirme çalışmalarına başlayacağız. Bu harika karakterlerin tekrar aramıza katılmaması için hiçbir sebep yok. Bütün harika kahramanların tek bir çatı altında toplanması da bizim için ayrı bir avantaj.” açıklamasıyla gelecek planlarının ufak bir kısmını açıklamış oldu.

2019’da dolu dolu bir programı olan Marvel Sinematik Evreni, Mart aynıda ilk kadın başrollü süper kahraman filmi olacak Captain Marvel’ı, Nisan ayında Avengers serisinin son halkası olacak Avengers: Endgame’i ve Haziran ayında da Spider-Man: Far From Home’u yayınlayacak.