hbo’nun mark ruffalo’lu dizisine oyuncu takviyesi

hbo’nun mark ruffalo’lu dizisine oyuncu takviyesi


Kathryn Hahn, Melissa Leo, Juliette Lewis...


Mark Ruffalo’yu iki rolde birden izleyeceğimiz I Know This Much Is True’nun oyuncu kadrosuyla ilgili sıcak gelişmeler var.

imogen_poots

Ay sonunda vizyona girecek Thor: Ragnarok ile belki de son kez Hulk olarak göreceğimiz Mark Ruffalo, HBO ile anlaşarak Wally Lamb’in 1998 yılında kaleme aldığı I Know This Much Is True isimli kitabın televizyon uyarlamasında başrole oturmuştu. Blue Valentine ve The Place Beyond the Pines filmleriyle gönlümüzü kazanan Derek Cianfrance’e emanet edilen dizinin hazırlıkları bir süredir sessiz sedasız devam ediyordu. Bugün itibariyle de projeye katılan yeni isimler belli oldu.

Altı bölümlük mini dizide Mark Rufallo’nun yanında Kathryn Hahn, Melissa Leo, Imogen Poots, Juliette Lewis ve Archie Panjabi gibi isimleri izleyeceğimiz dizi, Dominick ve Thomas Birdsey isimli tek yumurta ikizi kardeşlerin zihinsel hastalıklar ve kişisel trajedilerden iyileşmeye doğru giden yolculuğunu anlatacak.

Ödül sezonu jürilerinin pek sevdiği hareketlerden olan tek adam iki rol konseptiyle Rufallo ve Wally Lamb’in iki senedir üstünde çalıştığı projenin muhtemelen önümüzdeki senenin ilk yarısında ekrana gelmesi muhtemel.