aaron paul ve bryan cranston uzun bekleyişten sonra yeni projelerini açıkladı

aaron paul ve bryan cranston uzun bekleyişten sonra yeni projelerini açıkladı


bize ordan bi’ mezcal


Hafta hafta gizli Twitter paylaşımlarıyla içimizi cız ettiren suç ortakları Aaron Paul ve Bryan Cranston’ın sırrı ortaya çıktı. Geleceğe yönelik haberlerini dört gözle beklediğimiz efsane yapım Breaking Bad’in yıldızları, kendi Mezcal markaları Dos Hombres’i piyasaya sürüyor.

Geçtiğimiz ay boyunca çeşitli eş zamanlı paylaşımlarıyla olası bir ortak çalışmaya işaret ederek, zihnimizde dönüp duran Breaking Bad evreninde geçecek film Greenbriar’da Heisenberg ile Jesse’yi yeniden birlikte görüp görmeyeceğimiz sorusunu her zamankinden daha da fazla canlandırmıştı.

Aramızda hayal kırıklığına uğrayanlar yok desek yalan olur ama heyecanımız yüksek beklediğimiz filme dair umudumuz hala yerinde.

Biz beklemeye devam ederken yeni girişimlerini desteklediğimiz ikiliden haberi ilk paylaşan Bryan Cranston, Breaking Bad’i çektikleri süreçte Aaron Paul ile aralarında özel bir bağ oluştuğunu ve uzunca bir süre ekrandaki ortaklıklarını sürdüremeseler de yeni projeleriyle gerçek hayatta yeniden birlikte çalışma fırsatı yakaladıklarını söyledi.

Henüz vizyon tarihi belli olmayan Greenbriar’ı Netflix’te de izleyeceğiz.