bill ve ted zamanda yolculuğa hazır

bill ve ted zamanda yolculuğa hazır


whoa dude!


Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan ve 1991’den beri ilk defa Keanu Reeves ve Alex Winter’ı kafadarlar Bill ve Ted olarak bir araya getirecek Bill & Ted Face the Music’in setinden gelen yeni görsellerde, ikilinin zaman makinesine paravanlık yapan unutulmaz telefon kulübesi ile yeniden buluşmaları dikkatleri çekti.

Hikâyede büyük rol oynayan ikonik telefon kulübesi, ikilinin evreni kurtarma çabalarında tarihin en efsanevi müzisyenlerinden bazılarıyla iş birliği yapmak üzere geçmişe/geleceğe gitmelerine yardımcı olacak.

William Sadler, Amy Stoch ve Hal Landon Jr., orijinal filmdeki rolleri Death, Missy ve Ted’in babası polis memuru Chet Logan ile geri dönerken, kadroya yeni katılan isimler arasında Samara Weaving, Brigette Lundy-Paine, Beck Bennett, Kid Cudi, Anthony Carrigan, Jayma Mays ve Jillian Bell gibi isimler var.

Orijinal serinin yaratıcıları Ed Solomon ve Chris Matheson’ın yazdığı ve yürütücü yapımcıları arasında ünlü yönetmen Steven Soderbergh’in de yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Dean Parisot oturuyor.

Bill ve Ted’in orijinal maceralarından 21 sene sonra geri döneceği film, 21 Ağustos 2020’de vizyona girecek.