haftalık billie eilish övme haberi

haftalık billie eilish övme haberi


tyler, the creator da kervana katılıyor


Beats 1’dan Zane Lowe’a uzun bir röportaj veren Tyler, The Creator, son albümü IGOR’un ulaştığı başarı başta olmak üzere birçok farklı konu hakkında konuştu.

Konu Billie Eilish’e gelince: ‘’Çok büyük bir sanatçı oldu. Bir anda ortaya çıktı ve albümünü çok beğendim. Onu seviyorum, umarım istediği şeyleri yapmaya devam eder.’’ sözlerini sarf eden Tyler, The Creator, Billie Eilish’le çalışmak istediğini de sözlerine ekledi. Büyük bir Tyler, The Creator hayranı olduğu bilinen Billie Eilish ise zaman kaybetmeden Instagram hesabından: ‘’Herkes biliyor ki Tyler’sız ben bir hiç olurdum.’’ caption’ıyla röportajın videosunu paylaştı. İkiliden yeni bir şarkı dinlemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Son albümü IGOR’un başarısı hakkında da konuşan Tyler, The Creator, ABD’de bir numaraya ulaşan uzunçaları hakkında ise şunları söylüyor: ‘’DJ Khaled’e saygısızlık etmek istemiyorum ama albümünde sektörün bütün büyük isimleri vardı; Cardi B, 21 Savage, Travis Scott, Post Malone, Beyoncé ve Jay Z. Bütün bu isimler milyarlar satıyor. Benim için böyle bir albümü geçip birinci olmak inanılmazdı.’’

Tyler, The Creator’ın Beats 1 röportajını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.