robert rodriguez’in süper kahraman filminin ilk isimleri belli oldu

robert rodriguez’in süper kahraman filminin ilk isimleri belli oldu


we can be heroes geliyor


From Dusk Till Dawn, Desperado ve Sin City gibi yapımların yönetmen koltuğunda oturan ve B-Movie akımını Hollywood’a yaklaştıran isimlerin başında gelen Robert Rodriguez, Netflix ile iş birliğine giderek bir süper kahraman filmi We Can Be Heroes için kolları sıvamış durumda.

Mart ayında duyurulan ve isminin We Can Be Heroes olduğunu öğrendiğimiz filmden ilk tur oyuncu kadrosunun detayları belli oldu. Başrolünde Quantico dizisiyle yakaladığı çıkışı devam ettirmeye emin gözüken Priyanka Chopra’nın yer aldığı yapımda genç oyuncuya tecrübeli isim Christian Slater ve Narcos’ta da birlikte rol alan Pedro Pascal ve Boyd Holbrook ikilisi eşlik edecek.

Tek bir film olarak düşünülmeyen ve izleyiciden gelen ilgiye göre devam filmi için de aralık kapı bırakacak We Can Be Heroes; emekliliğin keyfini çıkaran bir süper kahramanın kızının, kendisinin de bir süper kahramana dönüşmesini ve tabii ki dünyayı kurtarmasını anlatacak. Bu süreçte diğer süper kahramanlarla bir araya gelecek ana karakterimiz ve ekibinin maceraları Sin City gibi daha karanlık bir atmosferde mi yoksa Spy Kids gibi daha çizgi romanvari bir atmosferde geçecek şimdilik belirsiz.

Çocuk oyuncular YaYa Gosselin ve Akira Akbar’ın merkezinde yer alacağı filmin kadrosundaki diğer isimler Andrew Diaz, Andy Walken, Hala Finley, Isaiah Russell-Bailey, Lotus Blossom, Lyon Daniels, Nathan Blair, Sung Kang, Vivien Lyra Blair, Adriana Barraza, Brittany Perry-Russell, Christopher McDonald, J. Quinton Johnson, Hailey Reinhart ve Dylan Henry Lau.

Çekimleri Meksika’da devam eden filmin vizyon tarihiyle ilgili bir açıklama yapılmadı.