adam sandler ile aksiyon peşinde koşacağımız uncut gems’ten ilk fragman

adam sandler ile aksiyon peşinde koşacağımız uncut gems’ten ilk fragman


bir ödül çıkar mı?


2017’nin en underrated filmlerinden biri olan Good Time’ın yönetmenleri Safdie Kardeşler imzalı Uncut Gems’ten merakla beklediğimiz ilk fragman sonunda yayınlandı.

Adam Sandler’ı senelerdir görmeye alıştığımız yerli Türk komedi filmi tadındaki projelerinden çekip çıkararak belki de kariyerinin en ciddi rollerinden biriyle karşımıza getiren Safdie Kardeşler, Uncut Gems’te yine bizi aksiyonun içine adım adım çekiyor.

Toronto Uluslararası Film Festivali’nde uluslararası prömiyerini yapan filmde Sandler’ı büyük fırsatlar peşinde koşarken aile hayatını ve işini dengede tutmada bocalayan ama işleri bir türlü yolunda gitmeyen bir kuyumcu olarak izleyeceğiz.

2017 yapımı filmleri Good Time’da nokta atışı bir tercih yaparak Robert Pattinson’ın etkileyici performansı için ön ayak olan Josh ve Benny Safdie, bu sefer Idina Menzel, Lakeith Stanfield, Judd Hirsch, Eric Bogosian, Pom Klementieff ve NBA yıldızı Kevin Garnett’ın yanı sıra, ilk oyunculuk sınavını verecek olan Abel Tesfaye nam-ı diğer The Weeknd’i yönetiyor.

Ülkemiz için vizyon tarihi henüz ufukta görünmeyen film, Amerika’da 13 Aralık tarihinde vizyona girecek. İlk fragman hemen burada.