brad pitt’li ad astra’dan bir sahne paylaşıldı

brad pitt’li ad astra’dan bir sahne paylaşıldı


uzayda çatışanlar


Oscar yarışının iddialı olması beklenen yapımı Ad Astra’dan iki buçuk dakikalık bir sahne paylaşıldı.

The Lost City of Z, We Own The Night, Two Lovers ve The Immigrant gibi filmlerin yönetmeni James Gray’in yönetmen koltuğunda oturduğu Ad Astra, babasının uzaylı arama görevi sırasında kaybolmasının 20. yılında onu bulmak ve tabii ki dünyayı kurtarmak için yola çıkan bir astronotun hikayesini anlatacak.

Christopher Nolan’ın Interstellar ve Dunkirk filmlerinin yanı sıra çekimleri devam eden Tenet’in de görüntü yönetmenliğini üstlenen Hoyte van Hoytema’nın görüntü yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosu, Gray’le birlikte başarılı bilim kurgu yapımı Fringe’den hatırlayacağınız Ethan Gross imzası taşıyor. Filmden paylaşılan iki buçuk dakikalık sahnede ise Ay’daki araştırma üssünden bir görev için ekip arkadaşlarıyla yola çıkan Brad Pitt’i, henüz kim olduklarını bilmediğimiz farklı bir grup tarafından saldırıya uğrarken görüyoruz.

Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Liv Tyler, Ruth Negga, Donald Sutherland gibi başarıları oyuncu kadrosuyla 20 Eylül’de vizyona girecek Ad Astra’nın paylaşılan Moon River başlıklı sahne hemen aşağıda.