snoop dogg, yeni peaky blinders sezonunu red right hand cover’ıyla kutladı

snoop dogg, yeni peaky blinders sezonunu red right hand cover’ıyla kutladı


snoop shelby'ye merhaba deyin


Ağustos sonu BBC’de başlayan ve 4 Ekim’de ise Netflix kataloğunda dahil olacak yeni Peaky Blinders sezonuna Snoop Dogg’un dizinin soundtrack’i olarak dinlediğimiz Nick Cave’den Red Right Hand şarkısını cover’ı ile ısınıyoruz.

Nick Cave’in klasik gotik alt yapısının hip-hop remix’i için verimli bir zemin olduğunu kanıtlar niteliğindeki cover, Snoop Dogg dokunuşuyla  adeta 1920’den milenyuma geçiş yapmış diyebiliriz.

Cillian Murphy’ye ek olarak, yeni sezonda eski kadrodan Helen McCrory, Paul Anderson, Sophie Rundle, Finn Cole, Kate Phillips, Natasha O’Keeffe, Aidan Gillen, Jack Rowan, Charlie Murphy, Kingsley Ben-Adir, Harry Kirton, Packy Lee, Ned Dennehy, Ian Peck ve Benjamin Zephaniah’ı tekrar izleyeceğiz. Sam Claflin, Anya Taylor-Joy, Brian Gleeson, Kate Dickie, Cosmo Jarvis, Emmett J Scanlan ve Neil Maskell gibi isimler ise kadroya yeni eklenenler.

Snoop Dogg’u duydunuz, artık o da Shelby çetesinin bir üyesi. Dizinin yeni sezonundan sahneler de gördüğümüz müzik videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.