yeni terrence malick filminde izleyeceğimiz ilk isimleri belli oldu

yeni terrence malick filminde izleyeceğimiz ilk isimleri belli oldu


bu ne hız yiğidim


Bir ay önce son filmi A Hidden Life’tan yeni bir fragman paylaşan Terrence Malick, hız kesmeden yeni projesi için çalışmalara başladı.

The Thin Red Line’ın ardından bir kez daha II. Dünya Savaşı yıllarına gideceği yeni filmi A Hidden Life’ın prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nde yapan usta yönetmenin bir sonraki projesi olan The Last Planet’tan detaylar gelmeye başladı. Prodüksiyon çalışmalarının son sürat devam ettiği filmin başrollerinde izleyeceğimiz isimler belli oldu.

Mark Rylance, Joseph Fiennes ve Matthias Schoenaerts, Hz. İsa’nın hayatına farklı bir bakış açısı sunacak filmde yer alacağı açıklanan ilk isimler oldu. Son of Saul’un başrolünde yer alan Géza Röhrig’in haricinde; Alfonso Postiglione, Douglas Booth ve Lorenzo Gioielli de The Last Planet’ta izleyeceğimiz isimler arasında.

Filmin konusu hakkında çok net konuşmasa da bize fikir verecek yorumlarda bulunan Oscar’lı aktör Mark Rylance, başta Malick’in şeytan karakterinin dört farklı versiyonunu yazdığını ve bunların hepsini kendisinin oynayacağını düşündüğünü söyledi. Bu dört şeytan karakterinden birinin kadın olacağını ve yönetmenin kendisinden sakal uzatmasını istediğini da ekleyen Rylance, anladığımız kadarıyla aynı karakterin üç farklı versiyonu olarak karşımıza çıkacak.

Proje, Terence Malick’in çalışma aşkını düşündüğümüzde çok da uzak olmayan bir tarihte karşımıza çıkabilir.