steven soderbergh’in netflix’le flörtünün meyvesi the laundromat’tan yeni fragman

steven soderbergh’in netflix’le flörtünün meyvesi the laundromat’tan yeni fragman


traffic ve erin brockovich’in yönetmeninden


Oscar ödüllü yönetmen Steven Soderbergh’in son filmi The Laundromat’ın 18 Ekim’de Netflix’te yerini almadan önceki son fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosu yıldızlar geçidini andıran filmde Merly Streep, Gary Oldman, Antonio Banderas, Jeffrey Wright, Sharon Stone, David Schwimmer gibi isimler yer alıyor.

Dünya prömiyerini 76. Venedik Film Festivali’nde gerçekleştiren film, Panama Papers adıyla bilinen Jake Bernstein’in Secrecy World: Inside the Panama Papers Investigation of Illicit Money Networks and the Global Elit isimli romanının bir uyarlaması olacak.

25. Bond filminde ve ödül sezonunun iddialı yapımlarından biri olması beklenen The Report’ta da imzası bulunan Scott Z. Burns’ün senaryosunu yazdığı film, Mossack Fonseca isimli Panama kaynaklı bir avukatlık şirketinin kara para aklamaya ön ayak olmak için yaptığı satışların dijital olarak sızdırılmasının ardından yaşananlara odaklanıyor.

Dünyadaki ekonomik sistemin nasıl çürüdüğünü, zenginlerin nasıl daha zengin ve fakirlerin nasıl daha fakir olduğunu çarpıcı şekilde anlatan filmin son fragmanını buraya bırakıyoruz.