the shining’in danny’sini anlatan doctor sleep’in kamera arkası görüntüleri paylaşıldı

the shining’in danny’sini anlatan doctor sleep’in kamera arkası görüntüleri paylaşıldı


8 kasım’da vizyonda


The Shining filminin ve Stephen King’in hayranıysanız, korku sinemasının en başarılı yapımlarından birisi olarak tarihe geçen The Shining’in devam filmi Doctor Sleep’i merakla bekliyorsunuzdur. Mike Flanagan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu film yine bir Stephen King hikayesine dayanıyor. Warner Bros., yönetmen Mike Flanagan ve Stephen King’in yorumlarıyla Danny Torrance’ın yolculuğunu konu alan filmin nasıl çekildiğini anlatan ve filmden sahneler içeren yeni bir video paylaştı.

8 Kasım’da vizyona girecek Doctor Sleep, The Shining’in küçük çocuğu Danny Torrance’n yaşadıklarını konu alıyor. Çocukluğunda yaşadıklarını atlatamayan ve travmalarla boğuşan Danny, alkol bağımlısı haline gelmiştir. Alkol ve travma sorunlarıyla savaşmak için bir destek grubuna dahil olan Danny, orada Abra isimli bir genç kızla tanışır. Bu tanışıklığın ardından işler sarpa sarmaya başlar ve psişik güçlere sahip Danny ve Abra, kendilerini True Knot adı verilen topluluk ile bir ölüm kalım mücadelesi içinde bulur.

Filmin başrolünde, The Shining’in çocuk karakteri Danny Torrance’a hayat veren Ewan McGregor var. Rececca Ferguson, Kyliegh Curran, Carl Lumbly, Zahn McClarnon, Emily Alyn Lind ve Bruce Greenwood da filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

İşte Doctor Sleep’e olan merakımızı 2 kat arttıracak yeni video: