apple tv+ yeni gerilim dizisi severance’ı duyurdu

apple tv+ yeni gerilim dizisi severance’ı duyurdu


gönder gelsin


Yeni nesil tv platformlarının çoğalmasıyla birlikte dizi haberlerine gömüldüğümüz şu günlerde, Apple TV+ ilgi çekici bir gerilim dizisinin yolda olduğunu duyurdu. Adam Scott ve Ben Stiller’ı yeniden bir araya getirecek Severance isimli yapım, ilk sezon onayını almış bulunmakta. Yapımcı ve yönetmen koltuğunda Ben Stiller’ın olduğu dizide başrol ise Adam Scott’a ait.

The Secret Life of Walter Mitty filminde birlikte çalışan Scott ve Stiller ikilisini tekrar bir araya getirecek dizi, iş yerinde geçen bir gerilim dizisi olarak tanımlanıyor. Severance’ta Adam Scott’ı hayatını düzene sokmaya çalışan, karanlık geçmişe sahip bir Lumen Industries çalışanı olacak izleyeceğiz. İş hayatı ve özel hayat dengesine odaklananacak Severance, diğer yapımlardan ayrışan konusuyla ve proje içindeki isimleriyle ses getirecek gibi gözüküyor. Big Little Lies dizisindeki başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Adam Scott ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra kamera arkadasında da en az onun kadar başarılı olan Ben Stiller’ın yeni ortaklığını merak etmiyoruz desek yalan olur.

Dan Erickson’un yaratıcısı olduğu dizi hakkındaki bildiklerimiz şimdilik bu kadar. Severance’ı izlemeize daha önümüzde uzun bir vakit varken  Scott ve Stiller’ın başarılı iş birliği The Secret Life of Walter Mitty filmini ufacık hatırlamak isteyenler için video hemen aşağıda.