nicole kidman, big little lies’ın üçüncü sezonunu istiyor

nicole kidman, big little lies’ın üçüncü sezonunu istiyor


teşekkürler nicole kidman’ın kızı


2010’ların en akılda kalan ve yaratıcı işleri arasında göstersek abartıyorsun diyenin az çıkacağı Big Little Lies’ın yeni sezon ihtimali yakın zamana kadar ortada yoktu. 2019’da ikinci sezon sonuyla birlikte kağıt üstünde olmasa da zihnen biten dizinin üçüncü sezonu yolda. Dedikoduların 2023 sonunda ortaya atılmasının ardından Nicole Kidman’ın kızı annesini ikna etmek için elinden geleni ardına koymamış. Nicole Kidman’ın kızı, her iki sezonu da izleyip ‘üçüncü sezona dair aklında neyin şüphesi var yahu” diyen ilk kişi olmuş.

“Ev içinde her zaman tartıştığımız konuların zenginliği var dizinin. Ama zamana da ihtiyacı varmış. Çünkü bu kadınların ve çocuklarının büyümesiyle, hayatlarının sonraki bölümünde kusursuz bir derinlik var. Bu çok büyüleyici. Bence hepiniz dağılmış olduğunuzda ve yollarımız asla kesişmez dediğinizde çok ama çok farklı oluyor”

HBO’nun da üçüncü sezon için istekli olduğu, geriye sadece tüm ekibi toplamanın kaldığı öğrenilen Big Little Lies’ın yeni sezon bilmecesinin çözülmeye yakın…