better call saul’un yeni sezon yayın tarihi belli oldu

better call saul’un yeni sezon yayın tarihi belli oldu


tanıtım teaser'ı ve yeni görseller de burada


El Camino ile duygusal rüzgarlar yaratan Breaking Bad evreninin bir diğer spin-off yapımı Better Call Saul, 2018’in yaz aylarında 4. sezonunu yayınlamış ardından da 5. sezon onayını aldığını açıklamıştı. 5. sezonun 2020’den önce gelmeyeceğini bildiğimiz diziden on beş saniyelik bir teaser ve yeni görseller paylaşıldı.

Breaking Bad efsanesinin küçük kardeşi olarak yayın hayatına devam eden Better Call Saul, başrolündeki Bob Odenkirk’in hayat verdiği Saul Goodman karakterinin maceralarıyla başarılı dört sezonu geride bıraktı. 4. sezonu 8 Ekim 2018’de yayınlanan son bölümüyle noktalanan dizinin bu yıl bitmeden yeni sezonuyla ekranlara geri dönmesi bekleniyordu ama dizinin arkasındaki isim Vince Gilligan’ın araya El Camino’yu sıkıştırması, bu projeyi de biraz ileri atmış oldu.

Diziden bugün paylaşılan yeni görseller ve tanıtım fragmanıyla birlikte yeni sezonun başlayacağı tarihi de öğrenmiş olduk. Better Call Saul’un beşinci sezonu 23. Şubat’ta ekranlara gelecek. Bu sezonda bizleri neler bekliyor diye merak edenler, Jimmy McGill’in Saul Goodman’a dönüşümüne tanık olacak. Dönüşümünü yavaş yavaş açığa vuran Jimmy, artık Saul Goodman personasını tamamen kabul ederek Breaking Bad’den tanıdığımız “Hallederiz Kadir” tarzı dolandırıcı bir avukata dönüşecek.