doğaüstü antoloji dizisi the terror üçüncü sezonuyla tüyler ürpertmeye geliyor

doğaüstü antoloji dizisi the terror üçüncü sezonuyla tüyler ürpertmeye geliyor


ilk iki sezon kaliteliydi


AMC, doğaüstü antoloji dizisi “The Terror“un 3. sezon siparişini verdi.

 

Dizinin üçüncü kısmı Victor LaValle‘in “The Devil in Silver” adlı romanından uyarlanacak. AMC’nin altı bölümlük yeni anlaşma yaptığı dizinin 2025 yılında AMC ve AMC+ kanallarında ekrana gelmesi planlanıyor. Ülkemizde Prime Video‘dan izlenebiliyor. 

 

Daha önce AMC’de “Halt & Catch Fire” ve “Lodge 49” dizilerinde çalışan Chris Cantwell, LaValle ile birlikte sezonu yazacak ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Karyn Kusama ilk iki bölümü yönetecek ve o da dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenecek. 

 

AMC Stüdyoları Başkanı Dan McDermott, “‘The Terror’ antoloji dizisi, gerçek dünyadaki olayları ve karakterleri korkunç ve gizemli bir doğaüstü unsurla harmanlayan unutulmaz iki sezonunu hayranlarına sundu” dedi. “‘The Devil in Silver’ bu popüler ve eleştirmenlerce beğenilen antolojinin yeni bir bölümü için mükemmel bir fırsat sunuyor. Halt and Catch Fire’da çok başarılı bir şekilde birlikte çalıştığımız Chris Cantwell, Victor LaValle, Karyn Kusama ve bu harika yapım ekibiyle bir kez daha çalışarak Victor’un müjdelenmiş ve rahatsız edici romanının bizim versiyonunu paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

 

Dizinin resmi adı “The Terror: Devil in Silver” adını taşıyor. Resmi açıklamaya göre dizi “işçi sınıfından, kıpır kıpır bir adam olan Pepper’ın kötü şans ve huysuzluğun bir araya gelmesiyle kendisini toplumun unutmayı tercih ettiği insanlarla dolu New Hyde Psikiyatri Hastanesi’ne haksız yere yatırılmış olarak bulmasını anlatıyor. Orada, kendisine karşı çalışan hastalarla, korkunç sırlar saklayan doktorlarla ve hatta belki de şeytanın ta kendisiyle mücadele etmek zorundadır. Pepper hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir cehennemde gezinirken, özgürlüğe giden tek yolun New Hyde’ın duvarları içindeki acılardan beslenen varlıkla yüzleşmek olduğunu fark eder ancak bunu yapmak en kötü şeytanların onun içinde yaşadığını kanıtlayabilir.”

 

“The Terror”un ilk sezonu 2018’de yayınlanmış ve Kuzeybatı Geçidi’ni ararken buzda mahsur kalan bir İngiliz donanma seferinin hikayesini anlatmıştı. İkinci sezon ise “The Terror: Infamy” Dünya savaşı sırasında toplama kamplarına yerleştirilen Japon-Amerikalıları konu alıyordu.