bon iver naeem şarkısının videosunu paylaştı

bon iver naeem şarkısının videosunu paylaştı


7 sene sonra ilk bon iver videosu karşınızda


10 numarası Justin Vernon ile indie folk liginde her daim tepeye oynayan Bon Iver, bol Grammy adaylı yeni albümü i,i’den Naeem şarkısı için yeni bir video yayınladı. 2012 yılında çıkan Towers teklisinden bu yana ilk kez video yayınlayan Bon Iver, yönetmenlik koltuğunu ise müzik videosu dünyasının genç yeteneği AG Rojas’a bıraktı.

Bugün Eaux Claires festivalinin açılışında sahne alacak Bon Iver, dün açıklanan 62. Grammy Ödülleri’ne i,i ile Yılın En İyi Albümü, Hey, ma ile Yılın En İyi Kaydı adaylıklarını kazanmış ve gözünü artık Los Angeles, Staples Center’da düzenlenecek ödül törenine dikmişti. Iver’ın yeni videosunu festival ve Grammy adaylıklarını taçlandırmak üzere çektiğini düşünmek de sanırım abes kaçmaz.

Müzik videosu yönetmenliği kariyerinde birçok usta isimle çalışan AG Rojas, Naeem hakkında şunları söyledi: “Naeem, kuşaklar arası dayanışma potansiyelini ve bu potansiyelin etrafında nasıl birleşmeyi seçtiğimizle alakalı. Bu fikri hayata geçiren Cynthia Rodriguez’e, çocuğu Azul’a ve sesimizi duyurduğu için Bon Iver’e tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum.”

İşte Naeem’in kısa film tadındaki enfes videosu.