emma stone ve brad pitt aynı filmde buluşuyor

emma stone ve brad pitt aynı filmde buluşuyor


teşekkürler damien chazelle


La La Land ile Oscar kazanan, Whiplash ve First Man filmleriyle sinema dünyasının wonderkid’i olduğunu kanıtlayan Damien Chazelle, pre-prodüksiyon aşamasındaki yeni filmi Babylon için bir süredir sarı sayfalarda oyuncu arıyordu. Son gelen haberlere göre Paramount Pictures’ın haklarını satın aldığı filmin başrol isimleri belli oldu: Emma Stone ve Brad Pitt. Sinema dünyasının Oscar ödüllü 3 ismini bir araya getirecek yapım, bizleri şimdiden heyecanlandırdı.

İzleyicilerini 1920’li yılların Hollywood atmosferine götürecek ve bu haliyle Quentin Tarantino’nun son filmi Once Upon a Time in Hollywood’u hatırlatan Babylon, Rated-R denilen +18 film kategorisinde olacak. Damien Chazelle’in en yüksek bütçeli yapımı olacak film, gerçek karakterler ile kurgu karakterleri bir araya getirecek. Filmin yapımcılığını ise Olivia Hamilton, Matt Plouffe, Tobey Maguire ve Marc Platt’tan oluşan bir ekip üstleniyor.

Damien Chazelle ile Oscar kazandığı La La Land filminde birlikte çalışan Emma Stone’u son olarak Netflix bünyesindeki Maniac dizisinde görmüştük. Başarılı aktris şu sıralar Disney’in Cruella de Vil’in orijin hikayesini anlattığı filmin çekimleriyle meşgul. Brad Pitt ise yakın zamanda Once Upon A Time In Hollywood ve Ad Astra filmleriyle “Adam hala karizma” ve ” 50 küsür yaşında ama hala taş gibi” gibi övgülere mahzar olmuştu.

2022 yılında vizyona gireceği düşünülen film, gerek ödül canavarı yönetmeni gerek başrolleri gerekse de konusuyla şimdiden Akademi Ödülleri için ön sıralardan yer kapmışa benziyor.