kristen stewart’lı jean seberg filminden artık bir fragmanımız var

kristen stewart’lı jean seberg filminden artık bir fragmanımız var


izleyelim


Jean Luc Godard’ın À bout de souffle aka Breathless filmi olmak üzere Fransız Yeni Dalgası’nın önemli filmlerinde bayıla bayıla izlediğimiz, ayrıca politik aktivistliği ile de sinema dünyasının önemli figürlerinden biri olan Jean Seberg’in hayatını konu alacak Seberg’den ilk bir fragman yayınlandı.

Amazon Studios yapımcılığıyla beyaz perdeye aktarılan filmin başrolünde Fransız aktrise Kristen Stewart hayat veriyor. Venedik Film Festivali’nde yarışma dışı olarak gösterilip prömiyerini yapan ve olumlu yorumlarla ayrılan filmde Jack O’Connell, Anthony Mackie, Colm Meaney, Margaret Qualley, Vince Vaughn, Zazie Beetz, Stephen Root ve Yvan Atta gibi isimler Stewart’a eşlik ediyor.

Yönetmen koltuğunda Benedict Andrews’un oturduğu filmde senaryo ise aynı zamanda idari yapımcılığı da üstlenen Anna Waterhouse ve Joe Shrapnel ikilisine emanet. Film, Seberg’in 60’lı yıllarda siyahi hareketin öncü isimlerinden Malcom X’in kuzeni olan Hakim Jamal ile beraberliği nedeniyle FBI tarafından takip edilmesiyle birlikte yaşadığı zorlu dönemi anlatılacak.

13 Aralık’ta vizyona girecek filmin fragmanı için buyrun.