ozzy osbourne 70 yaşında yeni albüm yayınlıyor, ilk tekli yayında bile

ozzy osbourne 70 yaşında yeni albüm yayınlıyor, ilk tekli yayında bile


under the graveyard


Heavy Metal efsanesi Black Sabbath‘ın sesi Ozzy Osbourne, 2010’da yayınladığı solo albümü Scream‘in ardından yepyeni bir albümle tekrar dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ordinary Man ismini verdiği yeni albümünden ilk tekli de albüm haberi ile birlikte geldi. 2017’de 49 yıllık Black Sabbath kariyerine nokta koyan ve dev bir veda turnesiyle grubun fişini çekip solo çalışmalarına başlayan yaşayan efsane, bu çalışmanın meyvesini ise farklı bir yerden almış.

Guns N’ Roses‘tan Duff McKagan‘ın basta, Red Hot Chili Peppers‘tan Chad Smith‘in davullarda ve Post Malone, Lana del Rey, Cardi B gibi isimlerle de çalışan prodüktör Andrew Watt‘ın gitarda hünerlerini sergilediği Under the Graveyard bugün yayınlandı.

Osbourne, albümün yapım aşaması hakkında, “Her şey kızım Kelly’nin ‘Post Malone’la çalışmak ister misin?’ diye sorması ile başladı. Başta ‘Post Malone kim lan?’ diye düşündüm. Daha sonra Andrew’un evine gittim ve çabucak çalışmaya başlayacağımızı söyledi. Post Malone ile yaptığımız şarkıyı tamamladıktan sonra Andrew, ‘Yeni bir albüm üzerinde çalışmak istemez misin?’ diye sordu. Kısa bir süre içinde albümü tamamladık. Umarım insanlar bu albümü dinler ve severler çünkü bu albüme kalbimi ve ruhumu verdim.” sözlerini söylemiş ve “Uzun zamandır yaptığım en önemli albüm olabilir.” diye de eklemiş.

Henüz çıkış tarihi belli olmayan Ordinary Man’i beklerken ilk tekli Under the Graveyard’ı dinlemek için sizi şöyle alalım.